Header-RS3-nieuw-audi

Wilt u een luisterrijke, sportieve Audi?

Snel naar

Beleef de compleet nieuwe Audi RS3 bij Audi Sport Dealer Muntstad!

Hij kondigt z’n komst aan. Het stoere geluid van de stoere vijfcilinder klinkt als muziek in de oren. Het nieuwste Audi RS model mag gehoord én gezien worden. Want de compleet vernieuwde Audi RS 3 straalt pure kracht en dynamiek uit. Deze sportieve Audi met karakter geeft u elke dag een kick. Of u nu gewoon rijdt of de RS Performance-modus kiest, met deze Audi RS3 geniet u van elke kilometer. Ervaar het bij uw Audi Sport dealer Muntstad: het heerlijke gevoel van altijd in control zijn …

Zo sportief is de Audi RS3

De compleet nieuwe Audi RS3 is er in twee uitvoeringen: de vijfdeurs Sportback en de vierdeurs Limousine. In beide uitvoeringen heeft de Audi RS3 de veelvuldig bekroonde 2.5 TFSI vijfcilinder turbomotor aan boord. Hij heeft nu een vermogen van 294 kW/400 pk en een koppel van 500 Nm. Uit stilstand bereikt ie in 3,8 seconden de 100 km. De topsnelheid is begrensd op 250 km per uur, maar met het optionele RS Dynamic Plus-pakket en keramische remmen is zelfs 290 km per uur haalbaar.

Perfecte wegligging dankzij Audi Sport Quattro

De sportieve Audi RS3 maakt gebruik van de beproefde Audi Sport Quattro techniek. De compleet nieuwe Audi RS3 heeft daardoor een wegligging die beter is dan ooit. De Audi RS3 heeft bovendien een primeur: de RS Torque Splitter. Afhankelijk van de door u gewenste rijdynamiek verdeelt de RS Torque Splitter de aandrijfkracht over de vooras en de achterwielen. Dat versterkt het unieke gevoel van in control zijn.

De Audi RS3: een echte Sport-Audi

Voor de sportieve Audi RS3 is de uitmuntende rijdynamiek de bepalende factor. Hoe dynamisch het wordt, dat bepaalt u. Met het optionele RS Dynamic Plus pakket en de nieuwe Launch Control voegt u dynamische rijervaringen toe: de nieuwe RS Performance-modus, de RS Torque Rear-modus en de RS Individual-modus. 

Andere rijmodi die standaard beschikbaar zijn: comfort, auto, dynamic en efficiency. Als u dat wilt, kunt u dus ook gewoon rijden in dit jongste Audi RS-model. Want terwijl u met genoegen naar de motor luistert, luistert deze Sport-Audi altijd naar u. Dat is comfortabel in control zijn!

De looks van de sportieve Audi RS3

Zie ‘m aankomen. De brede Audi singleframe met RS honingraatpatroon en de grote luchtinlaten vertellen het verhaal al: deze sportieve Audi RS3 heeft power. De matzwarte afwerking contrasteert fraai met de carrosseriekleur. Met optionele semi-slicks en 19 inch lichtmetalen velgen maakt de Audi RS3 nóg meer indruk. Wij laten u graag zien hoe u de Audi RS3 helemaal kunt personaliseren met originele Audi Accessoires.

Dynamisch interieur: ook dat is de Audi RS

In de Audi RS3 draait alles om u: de bestuurder. Het interieur onderstreept dat nog eens. De sportstoelen zien er perfect uit en zitten comfortabel. De afwerking in carbon Atlas versterkt het ‘racegevoel’. 

Met het optionele RS Design package Plus kunt u het interieur verder verfraaien en personaliseren. De Audi Virtual Cockpit is een volledig digitaal menu met diverse menu’s en instellingen. Kiest u voor Audi Virtual Cockpit Plus dan krijgt u ook informatie over de rijprestaties van uw Audi RS3, zoals vermogen, koppel en toerental.

Sport Audi met infotainment en connectiviteit

Vanaf het 10,1 inch grote MMI-touchscreen swipet, scrollt en klikt u soepel en snel naar allerlei functies. Met Audi Virtual cockpit Plus en het head-up display krijgt u nog meer informatie. Ook belangrijk: de Audi RS3 produceert niet alleen muziek via de unieke vijfcilindermotor. U kunt ook uw favoriete andere muziek beluisteren via het Audi Sound System of het Bang & Olufsen Premium Sound System met 3D-sound.

Nog even over the Best Kept Secrets van de Audi RS3

We hebben de meest interessante weetjes over deze sportieve bolide op een rijtje gezet.

Voor de nieuwe Sport Audi naar uw Audi Sport dealer

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Audi RS3? Boek dan meteen uw persoonlijke kennismaking!