header-q4-new

Ontdek nu de Audi Q4 e-tron en de Audi Q4 e-tron Sportback

Audi-design en Audi-karakter: de nieuwe Audi Q4 e-tron en de Audi Q4 e-tron Sportback hebben het. En hij heeft nog veel meer te bieden. Deze elektrische SUV is compact, praktisch en toegerust met toptechnologie. Bovendien is het een 100% elektrische auto met een groot bereik. Hoe comfortabel hij rijdt, moet u beslist zelf ervaren. Stap snel in voor een proefrit bij Muntstad!

NIEUW! De Audi Q4 e-tron Sportback

De Audi Q4 Sportback e-tron is er nu ook. Deze auto is een sportieve allround gezinsauto met heel veel opbergruimte. Met het dashboardkastje meegerekend hebben alle vakken samen een inhoud van maar liefst 24,8 liter. In de kofferbak is ruimte voor 535 liter aan bagage. Met neergeklapte achterbank groeit dat volume tot 1.460 liter. Voor welke ga jij? De Audi Q4 e-tron of de Audi Q4 e-tron Sportback?

De elektrische SUV die u de ruimte geeft

De Audi Q4 e-tron is een perfecte allround gezinsauto. Inclusief dashboardkastje hebben alle vakken samen een inhoud van 24,8 liter. De kofferbak biedt standaard 520 liter bagageruimte. Klapt u de achterbank neer, dan wordt dat ineens 1.490 liter. Qua zitruimte is deze 100% elektrische auto ook perfect. Ervaar de royale hoofd- en beenruimte tijdens uw proefrit. Achterpassagiers zitten ook comfortabel: bijna 7 centimeter hoger dan de passagiers voorin.

Praktisch: de elektrische auto met groot bereik

Onbelemmerd eropuit gaan? Dat kan, want deze 100% elektrische auto heeft een groot bereik. De Audi Q4 40 e-tron heeft een actieradius van maar liefst 519 km. De kleinere uitvoering, de Audi Q4 35 e-tron heeft een bereik van 340 km. Ook belangrijk: laden is nooit een probleem. Met één abonnement kunt u nagenoeg overal in Nederland en de andere Europese landen gebruikmaken van laadpalen in woonwijken en snelladers langs de snelwegen. En met een laadpaal aan huis wordt laden nog makkelijker én voordeliger.

Sportief of efficiënt: de Audi Q4 e-tron presteert!

Hoe wilt u vandaag rijden? De Audi Q4 e-tron past zich aan uw wensen aan. Het optionele Audi drive select biedt u namelijk vijf keuzes om het autokarakter te veranderen: van extra efficiënt tot en met extra dynamisch. 

Een andere aantrekkelijke optie is het 15 mm sportonderstel dat door middel van extra dynamische vering en demping voor een directer wegcontact zorgt. Standaard zit u als een vorst aan het lederen sportstuur. Het is voorzien van zwarte touchpads met verlichte symbooltjes voor de diverse functies, die u soepelt bedient.

Comfortabel rijden

Vindt u het prettig om rij-informatie op de voorruit te zien? De optionele augmented reality display kan de informatie op twee manieren projecteren: statisch en met augmented display. Handig is ook dat u veel functies met de spraakassistent kunt bedienen. Het MMI-navigatiesysteem wordt nog prettiger en overzichtelijker, als u het combineert met Audi Connect. 

100% elektrisch rijden in een 100% Audi

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron heeft de echte Audi-uitstraling: krachtig en sportief. Wilt u de uitstraling van deze 100% elektrische auto versterken? Vraag bijvoorbeeld naar de optionele 21 inch 5-arm rotor Aero-velgen van Audi Sport, met de glanzend gepolijste zwarte afwerking. Andere fraaie lichtmetalen velgen zijn overigens ook beschikbaar.   

De 100% elektrische auto waar muziek in zit

Houdt u van muziek onderweg? Dan heeft de Audi Q4 e-tron een innovatie die u zal bevallen: het SONOS premium sound system met tien krachtige luidsprekers. Van hoog tot laag: elk muzikaal detail bereikt perfect uw gehoor. Puur genieten …

Ervaar de Q4 e-tron

  • U rijdt al een Audi Q4 e-tron vanaf € 48.295.
  • Zakelijk leasen is al mogelijk vanaf € 589 (o.b.v. 60 maanden en 10.000 kilometers per jaar)

Overheidssubsidie op een elektrische auto

Wil jij een elektrische auto kopen? Dan heb je recht op Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Particulieren in Nederland die een nieuwe elektrische auto of een occasion willen aanschaffen kunnen gebruikmaken van subsidie tot wel € 3.350 bij het kopen of private leasen van een elektrische auto. 

  • Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto is de subsidiewaarde € 3.350;
  • Bij de aanschaf van een occasion elektrische auto is de subsidiewaarde € 2.000;