header-tiguan-allspace-2

De nieuwe Tiguan Allspace

De nieuwe Tiguan Allspace ademt stijl. Dat zie je direct aan z'n opvallende grille en elegante verlichting. De velgen onderstrepen z'n sportiviteit. De LED-achterlichten maken 'm extra krachtig. Al met al een SUV met lef.

Offerte aanvragen

Digitaal gemak. Tijdloos comfort

Ga lekker zitten in de ergoActive bestuurdersstoel, pak het lederen multifunctionele stuur vast en voel je meteen op je gemak. Geniet van de luxe details, de ruimtelijke indeling en interieurverlichting in 30 kleuropties. Eén blik op de Digital Cockpit en de high-resolution displays zegt alles: je komt niets tekort. Je kunt alles zelfs met je stem bedienen. En je passagiers? Die zijn wel even zoet met het uitzicht dat het panoramadak biedt.

Relaxed en veilig rijden

Een vernieuwing om extra op te letten is het optionele Travel Assist. Deze slimme bijrijder helpt je bij het sturen, remmen en optrekken. Bovendien houdt Travel Assist andere weggebruikers op veilige afstand. Dat rijdt een stuk relaxter, zeker tijdens lange ritten op drukke wegen. Je hoeft dan alleen de handen aan het stuur te houden. Ervaar hoe fijn dat is …

De SUV die klaar is om eropuit te gaan

Waar ga je heen? Wat neem je mee? De Tiguan Allspace is in voor elk avontuur. In bergen, bossen of op de snelweg: in elke omgeving voelt hij zich thuis. Boot- of paardentrailer mee of een aanhanger met de fietsen van het hele gezin: geen enkel probleem. Met een trekkracht van 1.800 kg is de Tiguan Allspace er helemaal klaar voor!

Uitvoering naar keuze

De Tiguan Allspace is beschikbaar in diverse uitvoeringen: met normale benzine- of dieselmotor maar ook als een stoere 2.0 TSI met een vermogen van 320 pk (Tiguan R). Nieuw is dat de Tiguan nu ook als plug-in hybride beschikbaar komt. Welke uitvoering past bij jou? Daar kom je na de proefrit vast wel uit …

Bekijk ook de Tiguan
Proefrit aanvragen

*Het getoonde lease tarief is berekend via Muntstad Lease. De maandelijkse bedragen op basis van 60 mnd en 10.000km per jaar. Alle tarieven zijn ex BTW.