header-audi-a3-limousine-sportback

Ontdek de Audi A3 Sportback en Limousine Black Edition!

Kies uw Audi A3 en profiteer van een scherpe private lease deal!

Een auto die alle uitdagingen aankan in een snel veranderende wereld. Hij schittert met zijn cleane lijnen en slimme technologieën zoals de Audi connect-dataverbinding. De Audi A3 Sportback maakt vooruitgang bereikbaar. Informeer ook meteen naar de scherpe private lease deal op uw Audi A3!

De Audi A3 Sportback Black Edition

De Audi A3 Black Edition is een speciale uitvoering vanwege de verschillende gekozen zwarte opties. De auto is onder anderen voorzien van:

  • 17 inch lichtmetalen velgen in het hoogglans zwart
  • Audi ringen in het hoogglans zwart
  • Pro Line met o.a. LED koplampen, Smartphone Interface (apple carplay), Parkeerhulp achter, Vol automatische airco.
  • Zonder type- aanduidingen

Kom het zelf ervaren en plan een proefrit.

Uw Audi A3 is voorzien van de modernste communicatietechnieken

Neem plaats achter het stuur en voel het zitcomfort van de sportstoelen. Uw oog valt op het vernieuwde interieur met z’n sportieve uitstraling. Standaard heeft het een digitaal instrumentenpaneel, een 10,1 inch touchscreen, een multifunctioneel met leder bekleed bestuur, DAB+ radio en elektrisch verstelbare spiegels met verwarming. De connectiviteit, al of niet tegen meerprijs, is van topniveau met o.a. bluetooth, on board wifi en een navigatiesysteem met Google Earth-kaarten dat volledig is geïntegreerd in het MMI-bedieningssysteem. Maakt u een proefrit in een S-tronic automaat? Dan zult u blij zijn met het elektronische pookje: het is licht te bedienen en waarborgt optimale bewegingsvrijheid.

Nieuwe technologie voor nóg betere rijbeleving

De wendbaarheid van de Audi A3 Sportback zal u aangenaam verrassen. Adaptieve demping, de nieuwe dempertechnologie, zorgt ervoor dat alle dempers zich voortdurend aanpassen aan de toestand van de weg, de rij-omstandigheden en uw wensen. 

Progressive steering is een innovatie die het rijcomfort nog verder verhoogt. Deze technologie zorgt bij grote stuurbewegingen voor een zeer directe besturing. Daardoor hoeft u in het stadsverkeer en bij het manoeuvreren minder kracht te gebruiken. Op bochtige wegen maakt progressive steering de wagen nog sportiever: er zijn minder stuuromwentelingen nodig en u voelt hoe de stuurbekrachtiging zich perfect aan de rijsnelheid aanpast.

Gaat u hybride rijden in de Audi A3 Sportback TFSI e? Of kiest u een andere A3 Sportback Black Edition?

Private lease de Audi A3 vanaf € 509 p.m. Boek een kennismaking via onderstaande buttons. 

Zakelijk leasen

Heeft u meer interesse in het zakelijk leasen van de Audi A3? Ook hierop hebben we op alle uitvoeringen de scherpste leasetarieven. Zo leaset u zakelijk al een Audi A3 Sportback voor € 566 maand per maand via Muntstad lease.  Tarief is op basis van 48 maanden maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.