Ervaar de vooruitgang bij Muntstad. De nieuwe Audi A6.

De nieuwe Audi A6 - Verleidelijker dan ooit

De Audi A6 is verleidelijker dan ooit. U profiteert momenteel van een voordeel wat kan oplopen tot wel € 6.300 op de krachtige 245 pk/180 kW motor in de nieuwe Audi A6 Lease edition en S Line edition. Om deze krachtige motor optimaal te kunnen ervaren kunt u nu een proefrit maken van 4 uur. Wacht niet te lang met het reserveren van uw proefrit want er is beperkt plaats.

Tijdelijk profiteert u op onze A6 25 years-editions van fiscaal voordeel tot wel € 12.000

Standaard op de A6 lease edition is: MMI navigatie plus, Audi virtual cockpit, Audi soundsystem, Audi smartphone interface, elektrisch verstelbare voorstoelen en buitenspiegels elektrisch verstelbaar.
Standaard op de A6 S Line edition is: bovenop het lease edition pakket krijgt u een S line interieur en exterieur.

Audi A6 Avant


Heel dynamisch. Een echte Avant.

De nieuwe Audi A6 Avant imponeert met zijn ruime interieur, de modernste digitale technieken en een elegant uiterlijk met sportieve trekjes. Tel daar zijn innovatieve rijassistentiesystemen bij op en het is duidelijk dat deze station opnieuw toonaangevend is in het zakelijk segment. De nieuwe A6 Avant heeft een sterke uitstraling. Met zijn lage en brede front maakt hij indruk in het verkeer. Ook de krachtig aangezette spatborden, de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant dragen bij aan een dynamisch geheel.

Been-, hoofd- en schouderruimte van de nieuwe Audi A6 Avant zijn nog royaler dan in zijn ook al niet kleine voorganger. Dat biedt perspectieven voor compromisloos comfortabel reizen, zakelijk en privé. De standaankleding voor een buitenlandse beurs of alle koffers, dozen en tassen voor de zomervakantie zijn eenvoudig mee te nemen in de 565 tot 1.680 liter grote bagageruimte. De achterbank is 40:20:40 gedeeld neerklapbaar en in het midden zit een doorlaadopening.


A6 Avant 45 TFSI S tronic (benzine) rijklaar vanaf: € 65.855¹
A6 Avant 35 TDI S tronic (diesel) rijklaar vanaf: € 64.950¹

Uw voordeel loopt op tot wel € 6.300

Zakelijk lease tarief vanaf € 820 per maand²

Audi A6 Limousine


Een helder statement. Vanuit elk perspectief.

Een stijlvolle auto met een elegant design. Met een sportieve inborst en veel aandacht voor efficiency. Die toonaangevende innovaties combineert met de sublieme Audi afwerking. De vooruitgang is in elke lijn zichtbaar. De Audi A6 Limousine is een statement in het zakelijk verkeer. De snelste upgrade naar businessclass. En dynamischer dan ooit. Voor een onovertroffen rijbeleving.

Innovaties toepassen met een brede visie op hun positieve effecten. Profiteren van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Voor meer veiligheid en comfort. Meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. We claimen het en maken het waar. Omdat we passie hebben voor auto’s. De achtste generatie van de A6 Limousine bewijst het.A6 Limousine 45 TFSI S tronic (benzine) rijklaar vanaf € 63.855¹
A6 Limousine 35 TDI S tronic (diesel) rijklaar vanaf € 61.545¹

Uw voordeel loopt op tot wel € 6.300

Zakelijk lease tarief vanaf € 820 per maand²

 

 
¹ Genoemde prijzen zijn exclusief BTW/BPM, maar inclusief kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en leges. Gebaseerd op uitsluitend bedrijfsmatig gebruik. ² Full Operational Lease tarief o.b.v. looptijd 60 maanden en 10.000 km per jaar inclusief vervangend vervoer en eigen risico bij schade laag; € 150. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.